Healing op afstand

In mijn healings op afstand zet ik jou of -in de meeste gevallen- jou en iemand anders (je partner, geliefde of soulmate) in de energie voor me neer en ga kijken naar hoe jullie tegenover elkaar staan, hoe jullie je ten opzichte van elkaar naar elkaar gedragen. Of jullie elkaar aankijken, waar jullie in jullie energetische lichaam blokkades hebben zitten en waar er tussen jullie verbindingen lopen op basis van ‘nodig hebben’. Ik ga energetisch met jullie ‘in gesprek’ en probeer bewustzijn te krijgen op waarom bepaalde blokkades of belastende verbindingen zijn ontstaan. Ook ga ik deze dan samen met jullie losmaken of transformeren zodat jullie er geen ‘last’ meer van hebben. Deze belastende verbindingen kunnen namelijk erg trekken en laten ons continu naar ‘buiten’ reiken en halen ons uit onze kracht. Ze halen ons weg bij onsZelf.
Ik werk hierbij ook met de HealingArts lichtfrequenties. Dit zijn druppels die licht en informatie bevatten en die ons helpen makkelijker door onze processen heen te komen en donker te transformeren in licht. Ik druppel deze lichtfrequenties energetisch op of in jullie energetisch lichaam, of op de belastende verbindingen.
Na deze healing kan je last hebben van bepaalde vervelende gevoelens als eenzaamheid, leegte, onrust of gemis doordat er bepaalde verbindingen zijn losgemaakt en jouw systeem mag wennen aan de nieuwe situatie waarin je gaat leren om het aan je zelf te geven. Jezelf met jouw bewustzijn op te vullen. De healing kan er dus voor zorgen dat je een proces door mag wat even lastig kan voelen, maar uiteindelijk zal het je bevrijden van zaken die jou eerder beperkten. Weet dat dit weer voorbij gaat.
Liefdevolle verbindingen op basis van gelijkwaardigheid zullen nooit worden verbroken en altijd blijven bestaan en het oplossen van belastende verbindingen zal de verbinding op basis van liefde alleen maar versterken en op de voorgrond brengen.
Voor deze healing spreek ik altijd een dag af (geen tijd) waarop ik de healing ga doen en hierna stuur ik je een verslag via de mail. Jij hoeft verder geen rekening te houden met deze healing in de zin van of je iets moet doen of laten.

Healing op afstand;   €55-

 

Info betreft Healingarts lichtfrequenties;

Www.healingarts.nl